Service en reparatie

Persoonlijk

Toon Cornelissen VOF is een betrokken familie onderneming. Ons personeel heeft kennis van zaken en geeft altijd eerlijk en deskundig advies.

We hebben een eigen servicedienst die snel ter plaatse is, mocht een reparatie te lang duren i.v.m. bestellen van onderdelen of grote reparatie dan krijgt u van ons in de meeste gevallen een uitleen apparaat.

Is uw apparaat onrendabel te repareren en koopt u bij ons een nieuw apparaat, dan worden alleen de voorrijkosten in rekening gebracht. Wij repareren alle merken, ook apparaten die niet bij ons zijn gekocht.

Inbouwapparatuur 

Uw nieuwe of bestaande keuken kunnen wij voorzien van nieuw inbouwapparatuur, precies afgestemd op uw stijl en wensen. Wij volgen diverse cursussen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe mogelijkheden, innovaties en voordelen van alle bekende merken. We komen altijd bij u thuis om alles op te meten en door te nemen wat de mogelijkheden zijn.

Reparaties

Een niet werkende vaatwasser of wasmachine is al vervelend genoeg. Daarom hoeft u bij Toon Cornelissen nooit lang te wachten op een monteur.
Als het gaat om snelle reparaties of geldbesparende tips, bent u bij Toon Cornelissen aan het juiste adres.

Leveringen

Uw aankopen bezorgen wij bij u thuis en plaatsen het op de door u gekozen plek.
Staat het apparaat boven, dan brengen wij de machine naar boven zonder daar extra kosten voor te rekenen.
We sluiten de machine netjes aan en ruimen alles op.