Miele WEE675WPS

W1 wasmachine voorlader

met TwinDos en CapDosing voor een perfect wasresultaat.

Specificaties

De Miele WEE675WPS is een praktische wasmachine uitgevoerd met automatische dosering en voorzien van een centrifuge van 1400 toeren. Deze voorlader is voorzien van een SoftCare trommel met een grote vulopening en voorzien van een vulgewicht van 8 kg.

Automatische dosering
Met behulp van het TwinDos systeem zorgt de wasmachine zelf op basis van het door u gekozen programma, de meting van de hoeveelheid wasgoed in de trommel en de vuilheidsgraad van het wasgoed wat het optimale programma en de daarbij benodigde hoeveelheid wasmiddel is. Daarmee voorkomt u overdosering en wordt vetluis voortkomend door gebruik van teveel wasmiddel voorkomen. Dit bevordert de levensduur van de wasautomaat.

Bediening van de WEE675WPS
De WEE 675 WPS is verder voorzien van een schuin front met witte display verlichting en heeft een eenvoudige bediening. Kies met de draaiknop het door u gewenste programma en verfijn indien gewenst het toerental, temperatuur en starttijd naar wens. Praktisch is het Express 20 minuten programma en de functietoets kort voor het versnellen van de tijdsduur van het programma.

Overig
Tot slot is deze Miele wasautomaat uitgevoerd met een WifiConn@ct systeem en kan – met behulp van de functie voorstrijken – de strijktijd verminderd worden met 50%, simpelweg door het voorkomen en tegengaan van kreukvorming.

€ 1279,-

Neem contact op

Terug naar:

Assortiment Vrijstaand Wasmachine